2394111748 6978721367 Χρήστου Τσαπάρα 2 - Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη thermonet89@gmail.com
hero image

Thermonet ΔΕΔΕΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
_______


Φυσικό αέριο

 

 

 

RIELLO
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Η RIELLO είναι ο 1ος κατασκευαστής καυστήρων παγκοσμίως. Σχεδόν μισός αιώνας συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο την έχει καταστήσει ως την μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο της θέρμανση. Η εταιρεία έχοντας συσσωρεύσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων έχει παγιώσει μία φιλοσοφία που κινείται σε δύο άξονες τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 RESIDENCE
Ο νέος λέβητας Residence βρίσκεται στην κορυφή των ενεργειακά αποδοτικών μοντέλων και είναι κατάλληλος για μεσαίου μεγέθους εφαρμογές. Ο εναλλάκτης θερμότητας είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με εμπρόσθια πρόσβαση προς τον θάλαμο καύσης ο οποίος εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων στο ελάχιστο.
ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ Πρωτεύων εναλλάκτης θερμότητας σπειροειδής, από ανοξείδωτο ατσάλι. Αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στην καρδιά του λέβητα Residence.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΗΣ Προηγμένος ηλεκτρονικός έλεγχος καύσης, που παρακολουθεί συνεχώς την καύση έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η κατανάλωση και οι εκπομπές, σε πραγματικό χρόνο.

 

Χαμηλές εκπομπές ρύπων Class 6 NOx.
Πιστοποίηση “Range Rated”: εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος του και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες του συστήματος.
Υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αναλογικής λειτουργίας.
Νέος απλός και έξυπνος ψηφιακός πίνακας ελέγχου με οπίσθιο φωτισμό
Σχέση διαμόρφωσης 1:8
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΣΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. Προθέρμανση ζεστού νερού οικιακής χρήσης με τη λειτουργία Τouch&Go η οποία ενεργοποιείται απευθείας με τη ζήτηση από τη βρύση.
Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με την χρήση εξωτερικού αισθητήριου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο).
Τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο μερικώς προστατευμένο, IPX5D.
Αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αερίου (φυσικού αερίου/υγραερίου) χωρίς αλλαγή ακροφυσίων.

 START CONDENS
Ο Start Condens είναι ένας επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης μικρών διαστάσεων, που επιτρέπει την εγκατάσταση σχεδόν παντού στο σπίτι. Μειώνει τις δαπάνες λειτουργίας έως και 35% σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Συμβατό με την ευρωπαϊκή οδηγία 2009/125/CE, διασφαλίζοντας χαμηλά λειτουργικά κόστη.
Χαμηλές εκπομπές ρύπων NOx – Κλάση 6.
Συνδυασμένης λειτουργίας.

Οι λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας προσφέρουν μία υψηλή αναλογική λειτουργία που μπορούν να συνδυαστούν με ηλιακά συστήματα με τα κατάλληλα παρελκόμενα.

Πιστοποίηση “RangeRated”: εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος της ισχύος του και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες του συστήματος.
Εναλλάκτης συμπύκνωσης από κράμα αλουμινίου, με καυστήρα προανάμιξης.
Ο εναλλάκτης θερμότητας, κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου
Υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (IEE ≤ 0,20).
Λειτουργία : «Χειμώνας με προθέρμανση» επιτρέπει την διατήρηση της θερμοκρασίας του ΖΝΧ στον εναλλάκτη με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου αναμονής κατά τη διάρκεια ζήτησης.
Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με την χρήση εξωτερικού αισθητήριου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενα).
Τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο μερικώς προστατευμένο
 


 


MINI
Ο RIELLO MINI LN είναι ένας μικρού μεγέθους κλειστού θαλάμου καύσης επίτοιχος ταχυθερμαντήρας ζεστού νερού χρήσης  με χαμηλές εκπομπές ρύπων NOx < 40mg/kwh. Είναι κατάλληλος για καύση Φυσικού Αεριού ή Υγραερίου, παροχής 17,0 lt/min με διαφορά θερμοκρασίας Δt=300 C από την θερμοκρασία εισόδου του νερού, κλειστού θαλάμου καύσεως θερμικής ισχύος 27,6 – 30,0 kW.

Διατίθεται σε δύο μοντέλα, 13 και 17 λίτρα.


Φωτιζόμενος πίνακας ελέγχου με διάγνωση βλαβών.
Η κατανάλωση αερίου ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τη ζήτηση του ΖΝΧ, επιτρέποντας την εξοικονόμηση ενέργειας.


 

RiCLOUD Wi-Fi

Ο RiCLOUD είναι η εύκολη και έξυπνη λύση του Οίκου Riello για τον άνετο χειρισμό του κλίματος άνεσης του σπιτιού σας από απόσταση. Κατασκευασμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο RiCLOUD θα σας εκπλήξει με την ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση του.
Μέσα από την εφαρμογή App RiCLOUD, διαχειρίζεστε το κλίμα του σπιτιού σας ή ελέγχετε τον λέβητα σας* εύκολα και άμεσα. Ο RiCLOUD εξοικονομεί έως και 30% της ετήσιας κατανάλωσης θέρμανσης, σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό θερμοστάτη. Σε συνδυασμό με λέβητες Riello τελευταίας γενιάς, με εξωτερική ένδειξη θερμοκρασίας, ο RiCLOUD επιτρέπει στο σύστημα την επίτευξη ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α+ (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 811/2013). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν μεταξύ τους έως και 8 RiCLOUD και ο καθένας να μπορεί να ελέγχει αυτόνομα έναν χώρο.

Με το RiCLOUD, το πρόγραμμα άνεσης του σπιτιού σας δημιουργείται εύκολα και γρήγορα. Μέσω της εφαρμογής App RiCLOUD όλες οι λειτουργίες που σε ένα παραδοσιακό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη μπορεί να είναι περίπλοκες, συμπεριλαμβανομένου και του καθημερινού ή εβδομαδιαίου προγραμματισμού, τώρα είναι διαθέσιμες σε όλους, χάρη στην τεχνολογία της οθόνης αφής.