2394111748 6978721367 Χρήστου Τσαπάρα 2 - Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη thermonet89@gmail.com
hero image

Thermonet ΔΕΔΕΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
_______


Η ιστορία μας

 

Η ατομική επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980 από οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής λεβητών. Από το 2009 ανέλαβε ο Χρήστος Δέδες που έως και σήμερα φροντίζει για τη διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών μας που ειναι και η είναι θεμελιώδης αρχή για κάθε είδους έργο που αναλαμβάνουμε.
 

Το κλειδί της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η αφοσίωση στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον πελάτη, και αυτό φαίνεται από τη διαφήμιση που κάνουν οι ίδιοι μας οι πελάτες, όλοι εσείς πού δείξατε εμπιστοσύνη στις προτάσεις μας. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να είμαστε δίπλα σας, για τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης.
Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει εμπλουτίστηκε από αξιόπιστα και αναγνωρισμένα τόσο από Έλληνες κατασκευαστές όσο και από οίκους του εξωτερικού.

 

Η έδρα της ατομίκης επιχείρησης βρίσκεται στο Λαγκαδά επί της οδού Χρήστου Τσαπάρα 2 μόλις 15 λεπτά από την Θεσσαλονίκη.
 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για παραγωγή ζεστού νερού με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας 
Αναλαμβάνουμε και ένα ευρύτατο φάσμα υδραυλικών εργασιών, με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτησή σας. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να φανούμε εξαιρετικά χρήσιμοι στους πελάτες μας, προβαίνουμε σε υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. 

 

 

_____


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ elpedison | 
Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την διαδικασία νέας σύνδεσης - επανασύνδεσης ρεύματος και φυσικού αερίου.