2394111748 6978721367 Χρήστου Τσαπάρα 2 - Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη thermonet89@gmail.com
hero image

Thermonet ΔΕΔΕΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
_______


Σόμπες & τζάκια

 

Σόμπες Pellet
Αερόθερμες και Υδραυλικές σόμπες Pellet με πολλές επιλογές για την ισχύ, τις διαστάσεις και την αισθητική τους. Με μεγάλη θερμική ισχύ και υψηλή θερμική απόδοση. Με δυνατότητα προγραμματισμού και απομακρυσμένη λειτουργία (wi-fi) Χαρακτηρίζονται από την ποιοτική και οικονομική τους λειτουργία, και τη αντοχή στο χρόνο.

 


____
Θερμάστρες Ξύλου

Νέου τύπου και Παραδοσιακές ξυλόσομπες κατασκευασμένες από ατσάλι. Υδραυλικές και αερόθερμες με κομψό σχεδιασμό και υψηλή ποιοτική απόδοση. Συνιστούν την ιδανική λύση για την κάλυψη των θερμικών αναγκών με την δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ξύλων. Διατίθονται απλές ή και με φούρνο ψησίματος.

 

 

____
Σόμπες Φούρνου - Μασίνα

Θέρμαστρα και φούρνος μαγείρεματος. Οι θερμάστρες - φούρνοι (μασίνες) με καύσιμη ύλη πέλλετ, ξύλο ή πετρέλαιο, υδραυλικές ή αερόθερμες ταιριάζουν σε κάθε χώρο και μπορούν να ζεστάνουν όλο το σπίτι. Η σχεδίαση του φούρνου είναι λειτουργική και αποδοτική κάνοντας πιο εύκολο τον τρόπο μαγειρέματος.

 

 

____
Σόμπες Πετρελαίου

Αερόθερμες σόμπες πετρελάιου νέας γενιάς με μοντέρνο σχεδιασμό, σε πολλά χρώματα και μεγέθη. Απλές ή με φούρνο αλλά και την προσθήκη βεντιλαντέρ είναι η ιδανική λύση για θερμανση και παράλληλα εξοικονόμηση ενέργειας. Η σειρά συμπληρώνετε με τους καυστήρες περτρελαίου υψηλής απόδοσης.

 

 

____
Τζάκια

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη σόμπα για το χώρο σας !